Om de impact van de kunsten te kunnen waarborgen is er een juiste vertaling naar het commerciële systeem nodig. Dit is niet om de scheiding tussen kunst en commercie te vervagen maar om deze juist te erkennen. Meraki Agency poogt deze scheiding vanuit de kant van de kunstenaar te benaderen, door ondersteuning te bieden op zakelijk, pr en acquisitie gerelateerde gebieden. Om hiermee een zo goed mogelijke vertaling te vinden voor het verhaal dat de kunstenaar met zijn werk wil communiceren.

Meer informatie? Je bent meer dan welkom contact met ons op te nemen. Neem voor (aan)vragen betreft de kunstenaars en ontwerpers contact op met Rianne Zijderveld


To preserve the impact of the fine arts, an adequate translation to the commercial system is necessary. This is not to erase the divide between art and commerce but to acknowledge it. Meraki Agency aims to approach this divide from the artist’ perspective, by providing support in business, pr and acquisition and so translate the artist’ story in the best suitable way.

More information? You are more than welcome to contact us. For inquiries about the artists and designers please contact Rianne Zijderveld.


Design corporate identity: Gulsen Emre


 

Contact 

contact@merakiagency.nl
+31 (0)6 13 50 11 25

Postadres

Tamboerstraat 17b
3034PT Rotterdam

Founder

Rianne Zijderveld
rianne@merakiagency.nl