INDEX program

Current artists / designers: Degann / Anne de Groot (fine arts), Lorena van Bunningen (photography / fine arts), Patrick van Vliet (fine arts), Peim van der Sloot (fine arts).

Archive of participating artists /designers: Angela Willemsen (product design), Gerardo Tonda Gomez (fine arts), Janne van Gilst (photography), Jean Phillipe Paumier (fine arts), Lotte Wieringa (fine arts), Manon van Hoeckel (social design), Marilou Klapwijk (fine arts), Maarten van Schaik (photography), Lucia Javicoli (fine arts).


Het INDEX programma is een initiatief van Meraki Agency in het leven gebracht om kunstenaars en ontwerpers te begeleiden bij de ontwikkeling van hun artistieke praktijk. Door maandelijkse gesprekken te voeren met onze (gast)coaches, reflecteren we op het werk en de zaken die hier bij komen kijken. Met deze analyse van de praktijk in het achterhoofd, zetten we (een onderdeel) om naar een experiment in de vorm van “printed matter” in de breedste zin van het woord. Hiermee wordt gebouwd aan een sterke persoonlijke visie, om jezelf te kunnen introduceren aan degene die hen verder kan helpen binnen hun carrière. 

Aanmelden voor het programma kan door je in te schrijven tijdens de open call. Eerst volgende open call: 29 april t/m 21 mei. Wil je meer informatie over het programma ontvangen + een uitnodiging voor de open call? Stuur dan een mail naar: contact@merakiagency.nl.