And Than There Was This.

In december vond This Art Fair plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Wij hadden het voorrecht het werk van Janne van Gilst te presenteren en de bezoekers kennis te laten maken met haar sobere landschappen. Wij willen u allen bedanken voor uw bezoek. Als u meer informatie wenst te ontvangen over van Gilst, de gepresenteerde werken of onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. We hopen u de volgende keer (weer) te zien.

During the last week of december This Art Fair took place at the Beurs van Berlage in Amsterdam. We had the privilege to present the work of Janne van Gilst and introduce the visitors to her sober landscapes. We would like to thank you all for visiting. If you are interested in more information about van Gilst, the works we presented or our services, please feel free to contact us. We hope to see you (again) next time.